A- A A+

Dakwerken

 

Uw bedrijfshal, stal, of opslagloods heeft nood aan een stevig, betrouwbaar dak. Bij Bart Reumers uit Peer kan u terecht voor het leggen, vervangen of herstellen van agrarische en industriële daken. Wij maken daarbij gebruik van duurzame prefabmaterialen. Zo kunnen we snel werken, en u toch de beste kwaliteit leveren.

Een goed geconstrueerd dak biedt u de nodige isolatie en beschermt uw goederen en bezittingen blijvend tegen allerlei externe (weers)omstandigheden. Wij maken vaak gebruik van sandwichpanelen, die een standaard materiaal zijn geworden in de industriebouw. En dat is niet toevallig. Ze bieden namelijk veel voordelen. De stevige, makkelijk te hanteren platen zijn voorzien van een interne isolatielaag, wat bijkomende isolatie overbodig maakt. Bovendien kan u kiezen uit een ruim aanbod van sandwichpanelen, waardoor we aan ieders stijl tegemoet kunnen komen.

Maar ook golfplaten kunnen soms een meerwaarde betekenen voor een industriële hal. Denk maar eens aan plaatsen waardat de atmosfeer een grotere rol speelt op aantasting van staalplaten.  Ze gaan lang mee en vormen een ideale oplossing voor gebouwen waarvoor isolatie minder van tel is, zoals stallen en schuren. Eventueel kunnen zij ook gecombineerd worden met bijkomende isolatie. Hierover vindt u meer uitleg bij  Golfplaten.

Wenst u meer lichtinval in uw hal, dan kunnen wij samen met u naar een oplossing zoeken. Zoals bijvoorbeeld lichtplaten of een lichtstraat plaatsen op uw bestaand dak.  De bijhorende afbraakwerken en construtiewerken nemen wij ook voor onze rekening.

De industriële wandbekleding nemen wij ook voor onze rekening. Hiervoor kan u gebruik maken: van de traditionele staalplaat of sandwichpanelen. Op de dag van vandaag kunnen wij uw gevels op de traditionele manier mechanisch bevestigen alsook door te lijmen, wat tegenwoordig meer en meer opkomt. Hiervoor hebben we de nodige certificaten. Zo kan u er zeker van zijn dat wij enkel werken volgens de regels der kunst. De hedendaagse gevels dienen voldoende geventileerd te worden, hiervoor kunnen wij u de juiste uitlijning aanbieden.  

Uiteraard houden we ook graag rekening met uw budget. Wij zorgen desgewenst ook voor een optimale isolatie.

Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking met Bart Reumers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de vele mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij maken ook steeds met veel plezier een gratis offerte voor u op.