A- A A+

Gevelwerken

 

Ook voor het (opnieuw) bekleden van gevels zit u goed bij Bart Reumers uit Peer. Wij zorgen voor een vlotte en vakkundige plaatsing van alle gevels voor industriële en landbouwgebouwen. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen we hier gebruik maken van staalplaten, golfplaten of sandwichpanelen. U kan bovendien kiezen uit verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren, zodat we aan ieders smaak en voorkeur kunnen tegemoet komen. Uiteraard houden we ook graag rekening met uw budget.

Grote gebouwen vormen absoluut geen probleem voor onze ervaren vakmannen, die over de juiste ervaring, kennis en materiaal beschikken om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Onze oplossingen zijn steeds stijlvol, makkelijk, stevig en onderhoudsvrij. Wij zorgen desgewenst ook voor een optimale isolatie.

Bovendien kunnen we gebruik maken van lichtstroken in uw gevels, waardoor u daglicht binnenlaat in uw bedrijfsgebouwen. Dit is aangenamer voor u en uw personeel. Bovendien kan u zo gevoelig besparen op uw elektriciteitsfactuur, omdat u minder gebruik dient te maken van kunstlicht.

Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking met Bart Reumers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de vele mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij maken ook steeds met veel plezier een gratis offerte voor u op.