A- A A+

Golfplaten

 

Golfplaten blijven populair in de agrarische sector, maar kunnen ook nog altijd gebruikt worden bij industriële gebouwen. Ook Bart Reumers maakt dankbaar gebruik van kwaliteitsvolle golfplaten voor het bekleden van gevels en afdichten van daken van industriegebouwen, stallen en loodsen. 

De huidige generatie golfplaten is niet te vergelijken met die van vroeger: het is al  enkele decennia een veilig en duurzaam materiaal. Heeft u nog een asbest dak en wilt u deze laten vernieuwen: dat kan!  Wij hebben hiervoor aangepaste materialen zodat wij uw asbestplaten op een veilig manier kunnen verwijderen. Twijfelt u of u te maken heeft met een asbest dak? Geen probleem, wij helpen u hiermee graag verder.

Heeft u een lek in uw dak, wilt u kapotte lichtplaten vervangen of wilt u een gedeelte bij aanbouwen aan uw bestaand gebouw? U kan ons altijd contacteren, wij nemen dit graag voor onze rekening.

Wij helpen u graag verder van het vervangen van 1 plaat tot een heel nieuw dak naar uw wensen.

Wilt u meer daglicht in uw fabriekshallen en andere gebouwen? Ook dat kan. Door te werken met veluxramen, lichtstraten, lichtplaten of koepels in het dak of in de gevels, laat u het daglicht volop binnen in uw gebouwen. Wij kunnen u zowel de eenvoudige als de isolerend lichtplaten aanbieden. Dit is beter voor het welzijn van uw personeel, en bespaart u bovendien een flinke duit wat verlichting betreft. Wij maken gebruik van lichtdoorlatende platen, die toch perfect isoleren en bovendien tegen een stootje kunnen. Deze oplossingen zijn ook ideaal voor de agrarische sector.

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw, maar evengoed voor renovatieprojecten. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en verzekeren dat u snel weer aan de slag kan.

Interesse? Neem dan zeker even contact met ons op, zodat wij een antwoord kunnen geven op al uw vragen. Ook een offerte maken we steeds met veel plezier op.