A- A A+

Totaal project

 

Tevens hebben we ons verdiept in het maken van kleine staalconstructies met name: kleine aanbouwen, afdaken, verstevigingen van gebouwen,poolhouses en carports met een industriële look.  

Bart Reumers uit Peer beschikt over de juiste ervaring, kennis, personeel en materiaal om uw bouwplannen te realiseren. Van het voorbereidend (meet)werk tot een perfecte afwerking. Wij volgen uw projecten op van a tot z.

Ook is Bart Reumers uit Peer gespecialiseerd in het optrekken van iets grotere staalconstructies zoals: bedrijfshallen, stallen, loodsen en andere industriële gebouwen met wand- en sandwichpanelen. Zowel wat betreft nieuwbouw als renovatie.

Ook met uw budget wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Bijkomend voordeel aan onze werkwijze is dat de werken snel vooruit gaan. Zo ondervindt u er slechts een minimale hinder van en kan u uw investering snel beginnen terugverdienen.  

Al onze constructies zijn stevig en duurzaam. Tijdens de werken houden we uiteraard maximaal rekening met de veiligheid. Wij overleggen ook steeds met u, zodat u perfect weet waar u aan toe bent.

Interesse in onze diensten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.