A- A A+

Welkom

 

Bouwen of verbouwen vergt veel van een ondernemer: hij verliest er kostbare tijd door. Doe daarom beroep op Bart Reumers uit Peer. Wij bieden onze klanten oplossingen op maat, waardoor ze vlot geholpen zijn en zich weer kunnen concentreren op hun kerntaken. Zo verdient u uw investering snel weer terug.

Bart Reumers bvba heeft er zijn specialiteit van gemaakt om zich voornamelijk toe te spitsen in de vezelcement golfplaten. Hiervoor is geen enkel gebouw te groot voor ons. Tevens richten wij ons ook op staalcontructies en industriële gevel en dakbedekking.

We maken kleine, maar ook iets grotere constructies. Wij willen ons graag meer toespitsen op de iets kleinere constructies zoals luifels,aanbouwen, carports, poolhouses, ...

 

U wilt renoveren of uitbreiden? Ook dan zit u goed bij ons. Het spreekt voor zich dat we hierbij zorgen dat u de werken slechts een absoluut minimum aan overlast ondervindt en dat we zorgvuldig waken over de veiligheid van u en uw personeel.

Over ons

Bart Reumers ging al van jongs af aan mee met zijn vader het dak op. Zo rolde hij in het vak. In 2007 begon hij in bijberoep. Al snel werd dat een eenmanszaak (2008). In 2009 richtte hij Bart Reumers bvba op. Het bedrijf is klein gestart, maar groeit nog steeds.

Heeft u interesse in onze diensten? Aarzel dan zeker niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.